HRI Vitalion

Comandati HRI Vitalion

• pret special de 77 RON + taxe postale

• ajutorul naturist fara efecte secundare pentru afectiuni vasculare

• combinatia de substante active regenereaza functiile vitale ale corpului

Comanda


Comprimatele HRI Vitalion au in compozitie urmatoarele substante: beta-caroten, acid ascorbic, oxid de zinc, sulfat de cupru anhidru, sulfat de mangan mobohidrat, fumarat de fier, oxid de magneziu, clorura de potasiu, carbonat de calciu si clorura de sodiu.

Pe langa aceste substante tableta de HRI-Vitalion contine si arome si vitamine ale diferitelor fructe si plante precum: mere, struguri, portocale, hibiscus, macese si floare de soc.Plantele si fructele utilizate la fabricarea acestui produs corespund unor conditii stricte de bioproductie, prelucrarea lor facandu-se prin procedee unice astfel ca substantele active valoroase sa se pastreze.

HRI Vitalion stimuleaza functiile creierului, scade depunerile rezultate din calcificari, ajuta circulatia sangelui si regenerarea peretilor vasculari, ajuta mecanismele de detoxifiere ale ficatului si rinichilor, are efect benefic asupra cresterii masei osoase, intareste sistemul imunitar si scade in mod drastic inflamatiile si durerile articulare. In cazul binecunoscutei boli osteoporoza, organismul nu poate mentine echilibrul masei osoase, iar din aceasta cauza incepe procesul de pierdere osoasa.

Tableta HRI Vitalion a fost produsa pentru tratamentul acestei probleme, deoarece este capabil sa determine depunerea calciului necesar in organism. Substantele active continute se aduna in tubul digestiv, acolo unde se elimina mineralele, colecteaza aceste substante minerale, le transporta in sistemul osos si le depune acolo unde este nevoie. Un alt efect benefic al HRI Vitalion este reducerea aterosclerozei.

Depunerile de pe peretii vasculari, denumite ateroscleroza, rigidizeaza peretii vaselor de sange. Din aceasta cauza diametrul vaselor scade si sângele se deplaseaza tot mai greu in organism. Aceste depuneri constituie o suprafata inegala, de care se lovesc trombocitele, si porneste procesul de tromboza. Aceasta problema este tratata de tableta HRI Vitalion in modul urmator: dizolva depunerile de pe peretii vasculari, astfel circulatia se imbunatateste, scade solicitarea inimii, se amelioreaza procesele de transport prin peretele vascular, vasele devin mai elastice.

Tableta HRI Vitalion isi face efectul si la nivelul sistemului digestiv. Detoxifiaza ficatul si rinichii, astfel poate fi utilizat pentru profilaxie. Pacientii care utilizeaza acest supliment alimentar trebuie sa ingereze zilnic 1,5 - 2 litri de lichide. Multumita tabletei HRI Vitalion ajunge mai mult oxigen la creier, astfel ajuta in problemele de gandire si memorie.

HRI Vitalion este recomandat in tratarea urmatoarelor afectiuni:

-fatigabilitate (creste vitalitatea)
-creste performantele sportive
-are efect antioxidant
-previne osteoporoza
-tumori manifeste
-ateroscleroza, arteriopatie
-hipertensiune arteriala
-hemoragie cerebrala
-paralizie
-probleme de circulatie
-tromboza venoasa profunda
-infarct
-scaderea capacitatii de concentrare
-boala Alzheimer
-varice
-tiuit in urechi
-sensibilitate la fronturi atmosferice
-cataracta
-probleme de acuitate vizuala
-tahicardie
-hipertiroidism
-astm cardiac
-sciatica
-reumatism
-dureri (cap, genunchi)
-leucopenie
-guta
-sângerari gingivale
-diabet zaharat
-depresie
-elimina calculii urinari