HipertensiuneA arteriala

Comandati HRI Vitalion pentru tratarea hipertensiunii la doar 77 RON + taxe postale

• curata arterele de depuneri

• reduce ingustarea vaselor

• usureaza functionarea inimii


Comanda

Tensiunea arteriala ridicata este o boala comuna: Aproape unul din patru oameni este in cauza. Dar oricine poate face o multime pentru a reduce tensiunea arteriala si prevenirea bolilor.

Tensiunea arteriala mare, presiunea din artere umane este crescut. Ca rata de inima si presiunea generata de peretii vasului sunt baza a doua valori unitare in milimetri de mercur (mm Hg) la. Hipertensiunea arteriala este indicat de valorile de cel putin 140 mmHg la 90 mai ales la inceputul adesea simptome sugestive pentru lipsa de hipertensiune arteriala.
In 90 la suta din cazuri, medicul poate gasi nici un motiv pentru hipertensiune arteriala. In acest caz, o asa-numita hipertensiune arteriala primara sau esentiale. Restul de 10 la suta a tensiunii arteriale apare ca rezultat al unei alte boli sau medicamente. Aceasta forma de presiune arteriala crescuta se numeste hipertensiune secundara.
Majoritatea persoanelor cu tensiune arteriala crescuta de ani pentru a-zeci de ani nu sunt plangeri. Acest lucru ridica ingrijorarea ca presiunea a crescut nu la toate notabile sau nu poate fi stabilita. tensiunii arteriale Permanent mare, cu toate acestea, poate afecta inima, vasele de sange, creierul, ochii si rinichii. Acest prejudiciu in randul sau, poate atrage boli secundare, cum ar fi atac de cord sau accident vascular cerebral dupa ei insisi. Prin urmare, este deosebit de important pentru tratarea tensiunii arteriale crescute la timp.
Moduri de a trata tensiunea arteriala mare sunt variate si depind de cazul particular. Un stil de viata sanatos este deosebit de important si baza esentiala a terapiei. Cine plateste, de exemplu, o dieta saraca in sare, exercita o multime si excesul de greutate se pot degrada pentru a scadea tensiunea arteriala ridicata permanent. Mai mult decat atat, este recomandabil pentru hipertensiune arteriala, limitarea consumului de alcool si fumatul si reduce stresul. In plus, ia medicamente ajuta la normalizarea valorilor. Orice reducere a tensiunii arteriale la valori normale aduce o crestere a calitatii vietii si de ani de viata.

Cauzele hipertensiunii

Hipertensiune arteriala (tensiune arteriala crescuta, hipertensiune arteriala) poate avea multe cauze diferite. Daca nu exista nici o cauza directa poate fi gasit pentru hipertensiunea arteriala - cum se intampla de obicei - exista o asa-numita hipertensiune arteriala primara. Asa cum apare, probabil, joaca o combinatie de mai multi factori.
Ereditar (genetic) factori
Exista mai multe indicii care il joaca in hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata, hipertensiune arteriala) cauze responsabile ereditare (genetice) factori: La copii, exista o doua-trei ori mai mare risc de a dezvolta hipertensiune arteriala atunci cand unul sau ambii parinti sunt deja sunt hipertensivi. De asemenea, pe baza unor studii gemeni poate fi vazut ca dezvoltarea hipertensiunii arteriale este influentata de ereditate. In cazuri foarte rare, tensiune arteriala crescuta poate fi un prejudiciu special pentru un transportator de ereditare (genetice) inapoi. Mai probabil, insa, ca exista mai multe defecte genetice care declanseaza in combinatie cu factorii externi, hipertensiune arteriala.


Consumul de sare
Tensiune arteriala crescuta cauzele eligibile includ consumul de sare bucatar: In aproximativ fiecare al treilea caz de hipertensiune arteriala merge pana in valoare atunci cand partile sa ia o suma exagerat de sare obisnuita. In retragerea de sare a tensiunii arteriale scade in mod semnificativ, cu toate acestea. Tensiunii arteriale a acestor oameni a fost sensibile la aportul de sare. Relatia dintre consumul de sare si hipertensiune arteriala nu este lipsit de controverse. Este clar ca aproape toate persoanele cu tensiune arteriala crescuta beneficii le-a limita aportul de sare.

Tratamentul hipertensiunii arteriale

Intr-o hipertensiune arteriala (tensiune arteriala crescuta, hipertensiune arteriala), terapia ar trebui sa inceapa devreme pentru a preveni deteriorarea organ viitor si complicatii, cum ar fi infarctul miocardic si accident vascular cerebral. Orice reducere a tensiunii arteriale reprezinta un castig in ani de viata si de calitate.
Scopul terapiei este de a trata tensiunea arteriala mare este intotdeauna de a furniza sange valorile restul presiune de 140 - 90 milimetri de mercur (mm Hg) pentru a reduce (la diabetici decat 140 la 85, dupa un accident vascular cerebral la valori sub nivelul de 130 la 80). recomandari specifice pentru tratamentul hipertensiunii arteriale sunt pentru urmatoarele grupuri:
• copiii si tinerii
• varstnici
• femei insarcinate
• persoanele cu boala coronariana (CHD) sau a insuficientei cardiace (insuficienta cardiaca)
• persoanele cu boli de rinichi
• persoanele cu fibrilatie atriala, o tulburare de ritm cardiac

Mare Tratamentul tensiunii arteriale este individual. Ea se bazeaza in principal pe masuri generale, cum ar fi reducerea stresului sau o schimbare in stilul de viata si, in multe cazuri, medicamente de sange tensiunii arteriale.
Ca hipertensiune secundara apare ca urmare a anumitor boli subiacente sau medicamente, se ridica tratamentul acestei forme de hipertensiune arteriala potrivit comunicatului.