Alergie

Comanda HRI Garlic pentru alergii

• Pret de 77 RON + taxe postale

• tratament pentru alergii si răceli

• profilactic in perioade afectate

Comanda

Daca la casa de praf, polen, par de animale sau alimente: Alergiile sunt larg raspandite - si in crestere. Intr-o alergie, sistemul imunitar reactioneaza anormal de puternic pe una sau mai multe substante (numite alergeni). Fel de diferite ca substante la care se poate fi alergice, atat de variata sunt simptome care pot aparea. Gama Simptomele de rinita alergica, mancarime si de arsura ochi, astm, reactii alergice cutanate decat la plangeri gastro-intestinale. In functie de tipul de alergie, reactia apare imediat dupa cateva minute sau ore sau chiar dupa zile.
Exista diferite tipuri de alergii care sunt declansate prin diferite mecanisme in corp.
Pentru a afla la ce o persoana este alergica la anumite metode de testare sunt folosite. Tratamentul de alergie, de obicei, incepe cu faptul ca contactul cu un alergen de declansare ar trebui sa fie evitata (alergeni). Daca acest lucru nu este posibil, medicamente pentru alergii sunt disponibile pentru a atenua fie debutul de o reactie alergica sau reactia sa rupt deja sau a anula inmoaie. O forma speciala de terapie este imunoterapie, in care organismul invata sa se tolereze creste treptat doze de alergen.

Definitie

O alergie este un raspuns specific sistemului imunitar la anumite substante in mod normal inofensive din mediul nostru, care apoi sunt denumite alergeni. Sistemul imunitar reactioneaza la aceste substante ca un agent patogen. In contrast cu reactia normala la unele componente ale unui agent infectios in reactie la un alergen este in mod clar exagerat si fotografiere.
In principiu, orice substanta din mediul de a provoca reactii alergice. Acest lucru poate fi atat plante (iarba de exemplu), produse de origine animala (de exemplu venin de albine), precum si metale (de exemplu, nichel) sau chimice (de exemplu, conservanti).
O alergie este in mod normal numai dupa un contact repetat cu un alergen (denumit sensibilizare). In timpul primului contact inca nu exista plangeri.
Antigeni si alergeni
Fiecare alergen este, de asemenea, un antigen. Intr-un antigen este orice substanta straina la care corpul reactioneaza cu un raspuns specific al sistemului imunitar. Acestea pot fi componente de agenti patogeni, dar altfel componente minore ale mediului nostru, precum si, polen alimente, medicamente sau bijuterii. Corpul incepe sa se un antigen cu un XMT

Cauze

In cazul in care cauzele de alergie intr-un regulament defect si raspuns excesiv imun pot fi gasite in sistemul imunitar.
Sarcina reala a sistemului imunitar este de a indeparta patogeni, cum ar fi bacterii, virusuri sau paraziti. Reach agentilor patogeni in astfel de forma corpului, in cursul unei infectii anticorpi specifici sau de celule ale sistemului imunitar impotriva agentului patogen - organismul va fi imunizati. Acest lucru inseamna: Intr-un contact mai tarziu cu acelasi agent patogen nu este bolnav a doua oara, deoarece sistemul imunitar isi aminteste primul contact cu agentul patogen si a inceput imediat productia de anticorpi specifici sau a celulelor sistemului imunitar.
Intr-o alergie, sistemul imunitar raspunde prea. Indiferent de forma de alergie este: Daca o alergie este creat pentru a rula unele reactii mai mult de la sistemul imunitar. Ca urmare a contactului cu o substanta straina (alergen), acest trup de anticorpi alergen-specifice sau de celule ale sistemului imunitar din, ca este, organismul este sensibilizat. Aceasta faza de productie dureaza noua la doisprezece zile si trece neobservat. Cu un contact prelungit cu alergenii acelasi produce imediat anticorpii corespunzatoare sau celulele sistemului imunitar sunt activate si nu exista in functie de tipul de alergie o reactie alergica la simptomele corespunzatoare.
Pentru toate formele de alergie este faptul ca alergia este mostenita de multe ori tendinta Desi, in principiu, dar fiecare persoana poate fi alergic la. Pentru dezvoltarea de alergii sunt cantitate si o concentratie, mecanismul de absorbtie si capacitatea de sensibilizare a alergen este important. Astfel, in substante sensibilizante slabe, cum ar fi polenul, au adesea nevoie de o multime de contacte pe mai multi ani pentru o alergie este declansata. Pentru substantele extrem de sensibilizare, precum drogurile, prezenta adesea sau foarte putine contacte, astfel apare o alergie.

Simptomele

Intr-un simptome alergice pe atata timp cat substanta care provoaca alergii-(alergen) este prezenta in organism. Natura plangerilor nu este alergen in sine, ci de tipul de baza de alergie (de tip I, II, III sau IV) dependente.
De tip alergic determina momentul in care apar primele simptome. Aveti posibilitatea sa fie imediat (reactie imediata), dupa ore (intarziata reactie imediata-tip) sau de zile (reactie tardiva).
Practic, reactii alergice la ambele localizate (local) si pentru general (generalizata) reclamantii.
simptome locale se manifesta ca locuri unde a avut loc contactul cu un alergen, cum ar fi:
• in membranele mucoase ale tractului respirator cu stranut, nas infundat sau scurtime de respiratie,
• in membranele mucoase ale ochiului cu ochii umezi si mancarimi,
• in membranele mucoase ale tractului gastro-intestinal cu varsaturi sau diaree sau
• pe piele, urticarie usoara (urticarie) sau eruptii cutanate.
Tulburari generale in reactii alergice pot aparea pe tot corpul, in cazul in care distribuie substante care provoaca alergii, in sange in organism. Preocupata in special de faptul ca este sistemul circulator inima si de ritmul cardiac accelereaza si scade in tensiunii arteriale. Mai severa forma de reactie alergica de tip I alergic sau soc anafilactic este ca de obicei afecteaza mai multe sisteme de organe simultan, si in cazul in netratate, pot duce la deces in cateva minute.

Prevenirea

Cu o alergie puteti preveni o reactie alergica prin evitarea ca o persoana de contact pas prim posibil cu alergeni relevante (profilaxie expunere). In functie de natura alergen, cum ar fi polenul sau casa de alergie praf acarianul, acest lucru este in viata de zi cu zi nu este intotdeauna usor.
Pentru alergie la polen, exista numeroase oportunitati de a invata despre sarcinilor curente polen pe aer. Telefon servicii de informare, de radio si televiziune, Internet, si multe ziare furniza informatii actualizate zilnic cu privire la polen de diferite plante. In cazuri deosebit de grave, o schimbare local sau climatice - de exemplu, o vacanta la mare sau la munte, in cazul in care casa este doar sezonul de polen principal - face sens.
In anumite alergii profesii sunt mai frecvente decat in altele sau agrava o deja existent alergie poate - de exemplu:


• curatatorii
• personal medical
• medici sau
• coafori


Aceste locuri de munca sunt caracterizate prin inclusiv spalarea frecventa a mainilor sau contact cu pielea frecvent cu apa si detergent. Contact frecvent cu apa atacuri functia pielii bariera naturala. Alergenii pot penetra mai bine in piele in cazul in care acestea pot provoca o reactie alergica de primul organism. Produse speciale de ingrijire cu ingrediente, cum ar fi panthenol, uree, catina alba si Aloe Vera, si cu pH neutru, sapun lotiuni fara curatare poate creste acid natural mantaua de piele, ofera un continut de umiditate suficienta si a atenua simptomele.
Daca sunteti alergic, nu trebuie sa fumeze, fie in mod activ sau pasiv, si sa acorde atentie alimente fara aditivi. Substantele din fumul de tigara sunt probabil daunatoare pentru sistemul imunitar, crescand riscul de alergie. Copiii ai caror parinti sufera de alergii ar trebui sa - daca este posibil - cel putin pana in luna a patra de alaptare. Acest lucru reduce riscul de a dezvolta o alergie mai tarziu.
Pe masura ce copiii urban mult mai probabil la alergii decat copiii care cresc in tara si sunt expuse devreme pentru multe influente de iarba, cereale si polen, par de origine animala si materiile fecale de animale, trebuie sa utilizeze pentru copii orasului o prevenire semnificativa in primii ani de viata. Aceasta include despre joc in mediul rural sau o vacanta in tara.
Daca una sau mai multe alergeni identificate, medicul de la aceste substante chimice, in care toate alergeni sunt listate. De asemenea, descrie ceea ce acest lucru poate fi continute. Acest lucru este deosebit de important pentru medicamentele si aditivii alimentari (conservanti, de exemplu), dar si pentru ingrediente cosmetice, componente de cauciuc si ca. Mai ales sufera de alergie, care au suferit deja complicatii serioase, ar trebui sa efectueze acest pasaport alergie si medicamente de urgenta cu tine.